Menu Sylwestrowe

Amuse-bouche: Patee z Jelenia w aromacie owoców leśnych i sosny
Przystawka: Tatar z tuńczyka podany z musem z awokado oraz sałatką z kompresowanego mango i rukwi wodnej
Danie główne do wyboru: Stek z jelenia lub stek z polędwicy wołowej serwowany z Ravioli Nero z nutą koziego sera oraz borowików
Deser: Parfait pistacjowe z marakują

Zimna płyta:

Mięsa: pieczone mięsa, mix polskich i włoskich wędlin, pasztety, mini tatary
Sery: mix regionalnych i włoskich serów, selekcja orzeźwiających ziół i sałat, pikle, domowe konfitury
Dodatki: sosy, pieczywo własnej produkcji, oliwy

Słodki bufet:

Ciasta i desery
Patery z owocami

Dwa dania gorące:

I: Ragout z dziczyzny na winiaku
II: Tradycyjny żurek

Napoje bezalkoholowe: woda, kawa lub herbata

Alkohol:

– kieliszek szampana o północy
– dla pary: butelka wódki 0,5 L + sok lub butelka wina 0,75 L ( białe lub czerwone )

 

W ofercie znajdziecie też Państwo drinki i koktajle, bogaty wybór alkoholi wysokoprocentowych, win i piw w dobrych cenach.

Rezerwacje przyjmujemy pod nr telefonu 14 61 353 11. Zapraszamy!